T: 024 - 360 09 23

E: info@sjbadvocaten.nl

Oranjesingel 75 Nijmegen

Werken bij

 

Wij zoeken

Ons kantoor is gespecialiseerd in het belastingrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht en ondernemingsrecht (MKB).

Vanuit ons mooie karakteristieke kantoor gelegen in het centrum van Nijmegen, wordt de advocatuur op hoog niveau bedreven. De vier advocaten zijn werkzaam binnen het civiele recht (een MKB praktijk gecombineerd met particuliere kwesties als personen- en familierecht en arbeidsrecht) en het belastingrecht. De advocaten zijn professioneel en gedreven, maar hechten aan een prettige informele werksfeer met veel ruimte voor overleg.

Vanwege de groeiende praktijk zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Wij zoeken een advocaat medewerker of (gevorderd) advocaat stagiair met partnerschapsambities, met ervaring en interesse in (een van) de genoemde rechtsgebieden. De mogelijkheid bestaat je door te ontwikkelen binnen een rechtsgebied.

Je bent analytisch en communicatief sterk (zowel in woord als geschrift). Kwaliteit en duurzame relaties met cliënten staan voorop.

Wij bieden een open en informele werksfeer en een professionele moderne werkwijze. Vanaf de aanvang bestaat de mogelijkheid eigen cliënten te bedienen en eigen zaken te behartigen binnen een advies- en procespraktijk.

Ook ervaren advocaten die willen samenwerken en bij wil dragen aan een verdere ontwikkeling van ons kantoor, nodigen wij uit te reageren. 

 

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel, stuur dan je motivatie met cv en cijferlijst naar Irene Bloemen i.bloemen@sjbadvocaten.nl

Heb je vragen over de vacature of kantoor, bel dan met Irene Bloemen, 024-3600923.