T: 024 - 360 09 23

E: info@sjbadvocaten.nl

Oranjesingel 75 Nijmegen

Advocaten Belastingadviseurs

 

 

 Jan Paul SlotJ.P. (Jan Paul) Slot

Jan Paul Slot is in 1993 beëdigd als advocaat. Hij is gespecialiseerd in het belastingrecht. Voorheen was hij als docent belastingrecht verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen en aan de beroepsopleiding van de Orde van Advocaten. Hij doceert zowel belastingrecht als jaarrekeninglezen aan diverse opleidingsinstituten. Jan Paul verzorgt regelmatig cursussen en trainingen.

Zijn praktijk richt zich op het (fiscaal) ondernemingsrecht, fiscaal beslag- en procesrecht, advies en incasso's. Wilt u Jan Paul een (inhouse) cursus of lezing laten verzorgen, dan kunt u uiteraard contact opnemen.

  • Mfn basisopleiding tot registermediator

jpslot@sjbadvocaten.nl

 

 

 Ine Jacobs

C.H.M. (Ine) Jacobs

Ine Jacobs is in 1993 beëdigd als advocaat. Zij is gespecialiseerd in het belastingrecht. Zij heeft een ruime ervaring in het belastingrecht, ondernemingsrecht en echtscheidingsrecht, en veelal een combinatie daarvan. Zij staat veelvuldig ondernemers bij in het kader van een echtscheiding en de (fiscale) gevolgen daarvan. Ook houdt zij zich bezig met gecompliceerde alimentatie draagkrachtberekeningen en afwikkeling van huwelijksgoederengemeenschappen of huwelijkse voorwaarden.

  • Mfn basisopleiding tot registermediator

jacobs@sjbadvocaten.nl

 

 

 Irene BloemenI.M.H. (Irene) Bloemen

Irene Bloemen is in 2000 beëdigd als advocaat. Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht (arbeid en ontslag), waaronder binnen het onderwijs, en treedt op voor werkgevers en werknemers. Zij adviseert en procedeert op alle arbeidsrechtelijke onderwerpen. Daarnaast heeft zij een ruime ervaring in het ondernemingsrecht (contracten, geschillen, incasso, e.a.) en in echtscheidingen, met name ondernemers betreffende.

  • Grotius specialisatieopleiding arbeidsrecht 
  • Mfn basisopleiding tot registermediator

lid Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Ressort Arnhem (VAARA), lid Vereniging voor Arbeidsrecht;

i.bloemen@sjbadvocaten.nl

 

Mijke van Gerwen

A.M. (Mijke) van Gerwen

Mijke van Gerwen is in 2017 bij ons gestart als advocaat. Daarvoor heeft zij vijf jaar bij een advocatenkantoor in Zeist gewerkt. Na afronding van de opleiding HBO rechten aan de Hogeschool in Utrecht en het tweejarige schakelprogramma rechten aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, is zij in 2014 beëdigd als advocaat. Zij heeft een algemene civiele praktijk met de nadruk op arbeidsrecht (arbeid en ontslag) en het personen- en familierecht (echtscheiding).

m.vangerwen@sjbadvocaten.nl